Cjenik / Cenovnik

HR

CJENIK

Cijena kartice općeg prijevoda (1800 znakova sa razmacima)

SA HRVATSKOG NA POLJSKI 69 HRK/7,5 EUR/38 PLN
SA POLJSKOG NA HRVATSKI 89 HRK/12,5 EUR/50 PLN

Za prijevod stručnog teksta dodajemo 25 % - 50% na osnovnu cijenu, a za hitan prijevod 50%. Cijene za posebno zahtijevne prijevode utvrđuju se neposrednim dogovorom. Najmanja obračunska jedinica su 2 prevoditeljske kartice. Ukoliko niste u stanju izračunati broj znakova, pošaljite nam tekst pa ćemo Vam besplatno izračunati okvirnu cijenu usluge.

Cijene usmenih (konsekutivnih) prijevoda

Od 180 HRK/25EUR/100 PLN/1h
Od 1100 HRK/150 EUR/600 PLN/dan (8h)

Najmanja obračunska jedinica je 4 sata. Zbog specifičnosti usmenih prijevoda, cijene se utvrđuju dogovorom. Cijena ovisi o više faktora, kao što su karakter prijevoda, broj osoba itd. Usluge usmenih prijevoda vršimo na teritoriji cijele Poljske. Naručitelj snosi troškove putovanja i smještaja prevoditelja.

Date cijene su bez PDV-a. Pošto smo strana tvrtka, niste obavezni platiti PDV.
Plaćanje se može vršiti u roku od 14 dana od dana izvršene usluge preko Paypal sistema (kupac ne treba platiti proviziju za transfer u drugu zemlju).
Činjenica da smo strana tvrtka je naša prednost, jer su usluge prevođenja u Poljskoj jeftinije nego u Hrvatskoj!


SRB

CENOVNIK

Cena stranice standardnog prevoda (1800 znakova sa razmacima)

SA SRPSKOG NA POLJSKI 750 DIN/7,5 EUR/38 PLN
SA POLJSKOG NA SRPSKI 1250 DIN/12,5 EUR/50 PLN

Za prevod stručnog teksta dodajemo 25 % - 50% na osnovnu cenu a za hitan prevod 50 %. Cene za posebno zahtevne prevode utvrđuju se neposrednim dogovorom. Najmanja obračunska jedinica su 2 prevodilačke stranice. Ukoliko niste u stanju izračunati broj znakova, pošaljite nam tekst pa ćemo Vam besplatno izračunati okvirnu cenu usluge.

Cene usmenih (konsekutivnih) prevoda

Od 2500 DIN/25EUR/100 PLN/1h
Od 15000 DIN/150 EUR/600 PLN/dan (8h)

Najmanja obračunska jedinica je 4 sata. Zbog specifičnosti usmenih prevoda, cene se utvrđuju dogovorom. Cena zavisi od više faktora, kao što su karakter prevoda, broj osoba itd. Usluge usmenih prevoda vršimo na teritoriji cele Poljske. Naručilac snosi troškove putovanja i smeštaja prevodioca.

Date cene su bez PDV-a. Pošto smo strana firma, niste u obavezi da platite PDV.
Plaćanje se može vršiti u roku od 14 dana od dana izvršene usluge preko Paypal sistema (kupac ne treba da plati proviziju za transfer u drugu zemlju).
Činjenica da smo strana firma je naša prednost, jer su usluge prevođenja u Poljskoj jeftinije nego u Srbiji ili Crnoj Gori!


BIH

CENOVNIK

Cijena stranice standardnog prevoda (1800 znakova sa razmacima)

SA BOSANSKOG NA POLJSKI 3,8 BAM/7,5 EUR/38 PLN
SA POLJSKOG NA BOSANSKI 6,3 BAM/12,5 EUR/50 PLN

Za prevod stručnog teksta dodajemo 25 % - 50% na osnovnu cijenu, a za hitan prevod 50 %. Cijene za posebno zahjtevne prevode utvrđuju se neposrednim dogovorom. Najmanja obračunska jedinica su 2 prevodilačke stranice. Ukoliko niste u stanju izračunati broj znakova, pošaljite nam tekst pa ćemo Vam besplatno izračunati okvirnu cijenu usluge.

Cijene usmenih (konsekutivnih) prevoda

Od 49 BAM/25EUR/100 PLN/1h
Od 74 BAM/150 EUR/600 PLN/dan (8h)

Najmanja obračunska jedinica je 4 sata. Zbog specifičnosti usmenih prevoda, cijene se utvrđuju dogovorom. Cijena zavisi od više faktora, kao što su karakter prevoda, broj osoba itd. Usluge usmenih prevoda vršimo na teritoriji cijele Poljske. Naručilac snosi troškove putovanja i smještaja prevodioca.

Date cijene su bez PDV-a. Pošto smo strana firma, niste obavezni platiti PDV.
Plaćanje može se vršiti u roku od 14 dana od dana izvršene usluge preko Paypal sistema (kupac ne treba da plati proviziju za transfer u drugu zemlju).
Činjenica da smo strana firma je naša prednost, jer su usluge prevođenja u Poljskoj jeftinije nego u Bosni i Hercegovini!